Airco service Oss

U kunt gebruik maken van airco service in Oss bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Wij zijn begonnen in 1932 toen ons autobedrijf in Ravenstein werd opgericht. Vandaag de dag vindt u ons in Oss, waar wij een ruime showroom van 800 vierkante meter hebben en ook de beschikking over een eigen werkplaats hebben. Ons ervaren en enthousiaste team is u graag zo optimaal mogelijk van dienst!

Kies voor airco service in Oss

Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. is erg ruim opgezet. Zo hebben wij een eigen werkplaats en hebben wij behalve ervaren monteurs, ook APK-keurmeesters in dienst. Zij zorgen er samen voor dat de grote en kleine beurt, APK keuringen en reparaties op een vlekkeloze manier afgehandeld worden. Wij bieden ook airco service in Oss aan. Dit is mogelijk omdat wij twee monteurs in dienst hebben die STEK gecertificeerd zijn.

  • Wij kunnen de airco voor u afvullen;
  • En wij kunnen teksten op werking en lekkage.

Wij hebben natuurlijk ook nog andere service te bieden, zoals uitlatenservice en accuservice.

Meer weten

Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. heeft een eigen carwash center waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Wilt u meer weten over de airco service in Oss die wij bieden? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0412-646451.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!