Auto garage Oss

Voor een auto garage in Oss kunt u aankloppen bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Al sinds 1932 zijn wij bezig met dit vak. Toen besloot Dhr. Van Tiel een autobedrijf in Ravenstein te starten. Vandaag de dag ligt de dagelijkse leiding in handen van zijn schoonzoon en is het bedrijf gevestigd in Oss.

Een betrouwbare auto garage in Oss

Automobielbedrijf de kantsingel B.V. is een betrouwbare auto garage gevestigd in Oss. Wij beschikken over een eigen werkplaats en u kunt bij ons terecht met de volgende voertuigen:

  • Personenauto’s
  • Bestelwagens
  • Vrachtwagens
  • Leaseauto’s

Wij kunnen voor de auto een grote of kleine beurt uitvoeren, maar voor een APK-keuring kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben een eigen APK-keurstation en hebben 4 keurmeesters bij ons in dienst. In onze werkplaats vindt u bovendien verschillende soorten banden, en wij beschikken over een accu- en uitlatenservice. Indien u winterbanden wilt opslaan, dan kan dat bij ons geheel kosteloos.

Meer weten

Indien u uw auto bij een garage in Oss wilt brengen, kunt u contact opnemen met Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. en informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken door even te bellen met het telefoonnummer: 0412-646451. U kunt op onze website het occasions aanbod op uw gemak bekijken en ook kunt u meer lezen over onze auto cleaning service.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!