Auto reparatie Oss

Voor een auto reparatie in de regio Oss kunt u terecht bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Onze geschiedenis gaat terug naar het jaar 1932. Toen besloot Dhr. Van Tiel het autobedrijf te starten in Ravenstein. Inmiddels is het bedrijf in handen van zijn schoonzoon en beschikken wij over een eigen showroom met een oppervlakte van maar liefst 800 vierkante meter.

Laat een auto reparatie uitvoeren in Oss en omgeving

Bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. begrijpen wij dat het niet gemakkelijk is zelf al het onderhoud van uw auto uit te voeren. Daarom staan wij voor u klaar als u bijvoorbeeld een auto reparatie in de regio Oss wilt laten uitvoeren. Wij beschikken over een eigen werkplaats, die van alle gemakken voorzien is. Denk hierbij aan:

  • Uitleesapparatuur die erg modern is;
  • Zeer geavanceerde apparatuur om te testen;
  • En niet te vergeten monteurs die zeer enthousiast en ervaren zijn.

Meer weten: neem contact met ons op

Hebt u interesse in de diensten die Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. u te bieden heeft en wilt u graag door hen uw auto reparatie laten uitvoeren in de regio Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0412-646451.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!