Auto transport Oss

Voor auto transport in de regio Oss kunt u terecht bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Wij zijn gevestigd in Oss waar wij een eigen showroom van 800 vierkante meter hebben. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats waar wij enthousiaste en ervaren monteurs hebben rondlopen.

Maak gebruik van auto transport in Oss

Indien u met pech langs de weg staat, kunt u bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. terecht voor een takelwagen. Onze takeldienst bestaat al sinds 1960. Wij hebben auto’s tot onze beschikking die service kunnen verlenen en ook het auto transport in de regio Oss verzorgen wij voor u door middel van:

  • Een oprijwagen met schuifbak en sleeplift;
  • Een auto ambulance;
  • En oprijwagen met dubbele cabine, sleeplift en schuifbak.

Ook hebben wij een algemene servicewagen die wij ingericht hebben als mobiele werkplaats, zodat wij ter plaatse hulp kunnen bieden.

Meer weten

Via de website van Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. kunt u de occasions die wij bieden op uw gemak bekijken. Ook leest u online meer over onze carwash mogelijkheden, zodat u altijd in een glimmende bolide rijdt. Wilt u meer informatie over de diensten die wij bieden als u auto transport in de regio Oss nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0412-646451.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!