Autobedrijf Oss occasions

Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. is uw autobedrijf in Oss waar u terecht kunt voor occasions. Wij zijn opgericht in de vorige eeuw. Het was namelijk het jaar 1932 toen Dhr. Van Tiel besloot een autobedrijf op te richten in Ravenstein. Nu, vele jaren later zijn wij gevestigd in Oss en vindt u bij ons een groot en veelzijdig aanbod goed onderhouden occasions. Kom langs in onze showroom!

Een betrouwbaar autobedrijf in de regio Oss die occasions keurt

Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. beschikt over een ruim aanbod occasions verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen. U kunt zich online gemakkelijk en snel oriënteren op onze occasions. U kunt filteren op prijs maar u kunt ook uw zoekopdracht verfijnen. Geef bijvoorbeeld op wat het merk auto is dat uw voorkeur heeft, wat uw wensen zijn op gebied van comfort, veiligheid en elektra en geef op wat uw gewenste kilometerstand en bouwjaar is. Zo ziet u in een oogopslag of wij kunnen bieden wat u zoekt.

Meer informatie en contact

Neem voor meer informatie over de occasions van Automobielbedrijf de Kantsingel B.V, uw autobedrijf in Oss, vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0412-646451. U kunt de occasions die wij aanbieden bekijken via de website en ook leest u dan meer over onze service met betrekking tot auto cleaning.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!