Goedkope APK Oss

Voor een goedkope APK in Oss kunt u gebruik maken van de diensten van Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Het begon allemaal in Ravenstein. Daar richtte de heer Van Tiel in 1932 een eigen autobedrijf op. Vandaag de dag zijn wij gevestigd in Oss. We zijn gegroeid en beschikken over een ruime showroom en eigen werkplaats.

Maak gebruik van een goedkope APK in Oss: verzekerd van kwaliteit

Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. heeft de beschikking over een eigen werkplaats. Hier werken monteurs die allen zeer enthousiast en ervaren zijn. Zij verzorgen indien gewenst een kleine of grote beurt aan de auto, maar ook voeren zij reparaties uit. Ook hebben wij meerdere APK-keurmeesters in dienst die een goede APK in Oss voor u kunnen uitvoeren. In onze werkplaats kunnen wij verschillende voertuigen verwelkomen. Er is ruimte voor bestelbusjes, personenauto’s en vrachtwagens. Daarnaast bieden wij ook service op het gebied van:

  • Airco
  • Accu’s
  • Banden

Meer weten over onze diensten en onze service: neem contact met ons op

Indien u gebruik wilt maken van een goedkope APK in de regio Oss, kunt u contact opnemen met Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. en informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken via het telefoonnummer: 0412-646451. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!