Grote beurt auto Oss

Een grote beurt voor de auto in de omgeving van Oss kunt u laten uitvoeren door Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Wij bestaan al sinds 1932. Wij beschikken over een ruime showroom en een modern uitgeruste werkplaats. Een grote beurt voor uw auto in omgeving Oss is bij ons in vertrouwde handen!

Het laten uitvoeren van een grote beurt voor de auto in de regio Oss

Automobielbedrijf de Kantsingel staat voor u klaar als u een grote beurt voor uw auto in de regio Oss moet laten uitvoeren. Dit doen wij op onze eigen werkplaats, die voorzien is van heel wat gemakken. Zo beschikken wij over testapparatuur die zeer geavanceerd is en is onze uitleesapparatuur erg modern. Alleen daarmee kom je er niet, en daarom hebben wij natuurlijk ook enthousiaste en gediplomeerde monteurs in dienst.

  • Onze werkplaats is erg ruim en is 400 vierkante meter;
  • U kunt bij ons zowel met personenauto’s als met bestelwagens terecht;
  • Ook vrachtwagens kunnen wij onderhoud bieden.

Meer weten: neem contact met ons op!

Wilt u graag dat Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. voor u een grote beurt aan de auto in de regio Oss uitvoert? Informeer dan snel naar de mogelijkheden door ons even te bellen op het telefoonnummer: 0412-646451. Naast het uitvoeren van een grote beurt kunt u ook bij ons terecht voor auto cleaning service.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!