Onderhoud auto Oss

Voor het onderhoud van uw auto in de regio Oss kunt u rekenen op Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. De oprichting van ons bedrijf vond plaats in 1932. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij diverse werkzaamheden moeiteloos voor u uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken!

Voordelig onderhoud voor uw auto in Oss

U kunt onderhoud aan uw auto in Oss laten uitvoeren door automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Wij hebben ervaren en enthousiaste monteurs in dienst die de auto van een kleine of grote beurt kunnen voorzien.

  • Ook kunnen wij reparaties voor u uitvoeren;
  • Een APK-keuring laat u uitvoeren door ons APK keurmeesters.

Dit alles doen wij op onze eigen werkplaats die zeer ruim is opgezet. Wij maken hier gebruik van de nieuwste en modernste uitleesapparatuur en wij hebben ook de beschikking over geavanceerde testapparatuur.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. heeft een eigen carwash center waar u gebruik van kunt maken. Wilt u meer weten over onze diensten die wij bieden voor het onderhoud van uw auto in Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons door even te bellen met het telefoonnummer: 0412-646451.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!