Onderhoud en reparatie auto

Voor het onderhoud en reparatie van uw auto kunt u aankloppen bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. Ons bedrijf is ontstaan in 1932, toen Dhr. Van Tiel begon met een autobedrijf gelegen in de plaats Ravenstein. Sinds 1973 ligt de leiding bij zijn schoonzoon, de heer Reijs. In deze jaren zijn wij flink gegroeid en inmiddels hebben wij voor de showroom wel 800 vierkante meter ter beschikking.

Onderhoud of reparatie aan uw auto laten uitvoeren

Bij Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. kunt u terecht als er onderhoud of reparatie aan uw auto nodig is. Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar ervaren en enthousiaste monteurs werkzaam zijn. Daarnaast zijn wij voorzien van alle gemakken. Denkt u maar eens aan het volgende:

  • Wij beschikken over testapparatuur die zeer geavanceerd is;
  • Wij maken gebruik van moderne uitleesapparatuur.

De werkplaats is ruim 400 vierkante meter en hier hebben wij alle ruimte voor het onderhouden en repareren van onder meer:

  • Bestelwagens
  • Personenauto’s.

Meer weten over onze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden

Wilt u gebruik maken van de diensten van Automobielbedrijf de Kantsingel B.V. als er onderhoud of reparatie bij uw auto nodig is? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer: 0412-646451. Bekijk ook eens onze mogelijkheden als het gaat om auto cleaning.

Waarom de Kantsingel B.V.?

N

Verkoop van nieuwe auto's

N

Verkoop van occasions

N

Verkoop van leaseauto's

N

Onderhoud en reparatie

Privacyverklaring

Bekijk hier onze privacyverklaring

Neem contact op!

Heeft u zin in een kop koffie? Kom gerust eens langs!