Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Automobielbedrijf de Kantsingel kunt u daar van op aan!
Ruitenwisser

Wasstraat

U kunt o.a. personenauto’s, campers, caravans, bestelwagens en vrachtwagens wassen in onze unieke wasstraat. De bedieningskasten bieden tal van soorten programma’s, zodat u auto weer brandschoon is.

Trekhaken

Trekhaken

Een auto maar geen trekhaak? Wij monteren alle soorten en maten trekhaken voor alle merken

Voor een prijsopgave kunt u ons bellen of stuurt u ons een e-mail

Pechhulp

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt uw auto onverhoopt een deuk op? Bij Automobielbedrijf de Kantsingel in Oss brengen we hem weer terug in zijn oorspronkelijke staat. We zorgen dat uw auto zijn oude glans weer terugkrijgt.

Ruitenwisser

Ruitservice

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Zit er een barst in uw voorruit? Is er ingebroken in uw auto en u wilt een nieuwe ruit laten plaatsen?

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van een diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren wij onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Garantie

Garantie

Heeft u een nieuwe of jonge auto? Dan kunt u hem met een gerust hart door ons laten onderhouden. U behoudt gegarandeerd uw fabrieksgarantie. Bij Automobielbedrijf de Kantsingel in Oss voldoen we aan alle gestelde eisen en voorwaarden.

Distributieriem

Distributieriem

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd!

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Automobielbedrijf de Kantsingel uit Oss kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens.

Banden

Banden

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

APK

APK

Bij Automobielbedrijf de Kantsingel kunt u rekenen op een eerlijke APK keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 15,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Airco

Aircoservice

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Hoewel een airco-installatie een gesloten systeem is, verliest elke airco koelmiddel.