Aircoservice bij Automobielbedrijf de Kantsingel

placeholder alle detailpaginas 860x320

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Hoewel een airco-installatie een gesloten systeem is, verliest elke airco koelmiddel. Deze vloeistof bevat ook smeermiddel. Komt het koelmiddel onder een kritisch niveau, dan werkt het systeem niet meer. Het gevaar bestaat dan dat de pomp droogloopt. Met alle kosten van dien. Bij adviseren we u daarom uw airco jaarlijks te laten controleren.

Wanneer is uw airco aan verfrissing toe?

Daalt de temperatuur in uw auto ’s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren.

Een slecht onderhouden airco kan ongezond en onplezierig zijn

Nare geurtjes in uw auto? Grote kans dat bacteriën, schimmels en andere micro-organismen zich in het systeem hebben genesteld. Dat kan leiden tot niezen, hoesten en irritatie van de ogen. Ook kan het een nare, muffe lucht veroorzaken. Zodat u niet meer met plezier in uw auto zit. Heeft u hier last van? Laat ons dan uw airco reinigen.

Bij Automobielbedrijf de Kantsingel uit Oss bieden we u 3 oplossingen

  • De Aircocheck. Deze bestaat uit een visuele inspectie, de controle van de bediening en een temperatuurmeting.
  • De Aircoreiniging. Hierbij voeren we de aircocheck uit en reinigen we het aircosysteem en het ventilatiesysteem. Daarbij desinfecteren we de verdamper en reinigen we de ventilatiekanalen. In veel gevallen is het verstandig om ook het interieurfilter te vervangen.
  • De Complete aircoservice. Behalve de aircocheck voeren we dan ook een druk- en lektest uit en vullen we het koudemiddel aan. Dit is meestal na drie tot vier jaar nodig.